vardagligt

Fika helg med vänner + dörrknackning.

I helgen så var jag och några kompisar på Chokladhuset och fikade. Jag själv körde en simpelt och köpte bara en svart kaffe. Kaffet kostade 29:- ink påtår, bra pris. Dom andra köpte bakverk och kaffe eller vegansk choklad.

Måndag den 20/5.

Idag har jag vart ute med Socialdemokraterna och knackat dörr… alltid lika nervöst, men det gick hur bra som helst. Vi knackade cirka 20 dörrar och 9/10 var riktigt trevliga.

Började KBT idag och det kändes skönt att få prata ut självmordsförsöken och allt annat som stör mig i dagsläget. Bra start med en duktig psykolog.

Nu längtar jag till torsdag då jag ska träffa Eme förhoppningsvis. Kommer bli sjukt kul, känns fortfarande som man inte setts på år. Kanske är lite Way to excited över att ses, men hey sån är jag. Ska säga att mina vänner är det enda som håller mig vid liv, jag brukar ofta inte prata om deprimerande saker men dom har så stor betydelse och ville upplysa det.

 

Varje människa jag möter har något att lära mig.

– Dalai Lama

Kommentera