Störst av allt

Just nu ser jag Netflix original serie ”Störst av allt” och jag kan säga att det är en fantastisk serie. Mord & och dram, kan inte bli mycket mer spännande. Jag tänker inte gå in på vad den handlar om men lägger till trailern nedan.

Men serien triggar igång mina röster… INTE att jag vill döda någon eller så utan mer dom triggar rent allmänt. Vet inte varför. Hör dom oftare när jag ser serien. Kanske minnen som triggas igång, återigen inte minnen av mord eller så utan mer förhållanden, droger/alkohol problematik från förr. Men det spar jag tills jag vågar gå ut med det, om jag vågar gå ut med det.

Har ni netflix och ni inte har något att se så rekomenderar jag denna serie starkt.
Med det sätter jag punkt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *