Min skärtorsdag

Jag önskar att jag skriva att jag har massvis med coola saker. Men sanningen är att jag har varit i husvagnen hela dagen och lyssnat på Rosa Himmel.Sen nu på kvällen så gick jag till den lokala puben och tog en kall öl. 45:- för en öl, tycker jag är rimligt.Idag har vart en sån där blä dag, där allt bara suger fett. Mina mediciner för röster i huvudet fungerar inte riktigt och hör hemska saker. Jag vill inte!Men i nästa vecka så ska jag träffa vänner och arrangera mig politiskt så jag har saker att se fram emot.Tror jag ska göra mig en varm macka med ost och skinka nu. Sen lite Netflix på det. Jag måste lära mig att avsluta saker på ett bättre sätt… 😂 Men det får bli sen Jag känner mig nöjd och sätter därmed punkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *