Rån och vårrullar

Hejsan hejsan.

Idag var en bra dag då jag fick träffa min bästa vän. Senare på kvällen hade Idun kvällsöppet och det bjöds på vårrullar. Temat för kvällen var bortskänkes kläder, fick med mig två plagg som ska tvättas innan dom skall prövas. Vårrullarna var jättegoda med Japansk soja, kålsalladen var lite tråkig men det är inte min mening att klaga.

Under eftermiddagen var jag i Husvagnen idag och bestämde mig för att gå in på Phone House en stund för att kolla på dom senaste iPhones. När jag står och leker med iPhone XS Max (som förövrigt är en väldigt bra telefon), helt plötsligt märker jag ett skrik som löd STOPPA HONOM! Jag kollar upp och ser en man tar en telefon och springer mot utgången, personalen följer efter .. och springer långt bort. Efter en stund kommer personalen tillbaka utan någon telefon. Tyvärr. Mannen var väldigt hotfull enligt signalementet och hade försökt komma till butiken förr för att ”Köpa” dyra telefoner.

Så illa det kan bli… men jag är oskadd och lite shockad över situationen.
Men med det sätter jag punkt för idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *