Min viktnedgång

Jag började min viktnedgång vid 91,5 kg (BMI är 28.72) . Jag kom till en punkt där jag var rent av sagt äcklad av att se mig utan tröja.. det var där jag drog i nödbromsen och insåg att jag var tvungen att börja gå ner. Så jag packade gym-väskan och drog iväg till gymmet för intensiv träning blandat med simplare träning under vissa dagar.

Min träning är ganska simpel när jag inte kör intensiv, löpband, träningscykel och styrketräning m.f. Ganska enkla saker. Men man kan ju inte bara träna utan man måste äta bra också, inte sant? Jo så är det verkligen och idag finns det massvis med olika dieter såsom LCHF, 5:2-DIETEN eller klassikern intermittent fasting.

Min diet går ut på en måltid om dagen, jag skippar frukosten och lunchen och äter lite mer portion runt kvällstid. Min diet är en typ av fasta, den är inte så sund i längden. Man behöver mat för energi m.m.. Men nu när jag vill ner och ner så struntar jag till och med i kalorier intaget och bara skippar allt tills jag kommer ner till 79kg. Så träning och en måltid om dagen.

Idag är mitt BMI på 26.2 och jag är nära att komma ner till normalvikt om bara några kg, mer exakt 79 kg. Men drömmen just nu är runt 75 kg.

JAG KOMMER INTE GE MIG FÖRRNS JAG ÄR NORMALVIKT!! Ovasett vad som händer
Jag rekomenderar INGEN att gå på en måltid om dagen dieten.!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *