Smalare nu.. är det något som ändrats?

Dagen har vart intensiv… möte här och möten där. Jag känner att det börjar bli lite för mycket nu, men jag står stadigt.
Dagen började med möte med AUC som står för Arbets- och utvecklingscentrum. Dom hjälper folk som inte är med på arbetsmarknaden p.g.a. av olika skäl såsom Psykisk Ohälsa eller annan problematik. Så satt där från 10 – 12 sen drog jag till Idun för att träffa vänner och bekanta, vilket var riktigt trevligt. När Idun stängde så gick jag på Dressmann för att testa vilken storlek jag har i byxor nu när jag gått ner så mycket. Slimfit Chinos 34/30 från 36/30. Mina XL tröjor och byxor känns pösiga. I mina mjukbyxor så ser jag ut som en kalasclown.

Jag känner mig fortfarande ful och äcklig men känner att det sakta men säkert kommer lugna sig.

Fastan går bra, gjort 23 timmars fasta x4 gånger så det är väl 92 timmars fasta sammanlagt. Äter kvällsmat bara!
Det var egentligen det… inget mer eller mindre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *