We Interrupt the Regularly Scheduled Program to Bring You this Important Message

Dagen började väldigt bra. Vaknade runt tolv tiden och gick upp och tog mina antidepressiva & tre lergigan. Så först gick jag ner på konstutställning för att se en kompis tavlor. Vilket för övrigt är väldigt fina. Fick lite smått panik medans jag var där av en anledning jag inte vill gå in på… men det gick snabbt över med lite starkt kaffe och viljemod. 💪

Sen efter någon timme så gick jag ner och tränade, vilket var kämpigt då jag har haft två vilodagar. Men är så jävla stolt över den resan jag nu gett mig in på. Jag märker att jag pratar lite för mycket om det men hey vad kan man göra när man är så stolt som jag är? Jag lägger en bild på resultatet 80 kg…. lite nakenfis varning.

p.s
Igår la jag upp ett inlägg där jag skrev ”Jag känner mig fortfarande ful och äcklig men känner att det sakta men säkert kommer lugna sig.” Jag vet att det inte är sant men det är så JAG uppfattar mig själv. Det är inget som kan tas bort genom att knäppa med fingrarna.

Morgondagen bjuder på föreningsfika, vilket alltid är trevlig. Så det var lite snutt från dagen… nöjer mig där också.
Ha det gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *