Vart ser jag mig själv om ett år?

Jag var som vanligt på uppstartskurs på Arbets- och utvecklingscentrum idag. En fråga vi skulle ta med oss hem var ”Vart ser du dig själv om ett år”. Hjälp, jag vet inte ens vad jag ska ha för kläder på mig imorgon. Men jag gick och tänkte på det och hade jätte svårt att säga vart jag står om ett år.

Men jag hoppas innerst inne att jag är ute på någon form av arbetsträning eller praktik inom Nynäshamns kommun. Jag drömmer ofta om att bilda en familj inom framtidsramen, även fast det är långt dit än. Kanske starta upp ett nytt evenemang, who knows?. Men arbetsmarknaden är svår idag… det varslas jobb här och där, plus finns det alltid någon bättre än dig själv, så det är knepig sits.

Detta är i alla fall drömmarna. Verkligheten är nog mot all förmodan att jag är sjukskriven eller söker jobb och går till Idun. Så inget stort händer nog på ett år, det är lite långsökt. Men samtidigt när psyket mår som det gör så är det EXTREMT svårt att tänka vart man är år framåt, näst intill omöjligt. Jag vill också fortsätta gå till Idun och bara vara där med vänner och umgås. Det är det som håller mig i schack, men det är rörigt där ibland med. Men det som funkar, kör på det säger jag!

Utöver det så tog jag två glas vin idag. Det var en skön upplevelse att få göra igen (Med måtta såklart!) Nu på fredag så blir det att besöka en Dietist, vilket gnager lite. Men ska säkert gå bra. På söndag är det dags för styrelsemöte med Attention Nynäshamn och det är kul! 🙂 Kanske inte skriva protokoll & dagordning men det är ett billigt pris inom föreningslivet.

Vart ser ni er själva om ett år!?

Men nu ska jag gå och duscha, så ha en riktigt bra kväll


4 comments on “Vart ser jag mig själv om ett år?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *