5,9 km

Hejsan, det var inte igår. Har ni tränat?

Idag klockan 11:30 började med dietist. Jag var så nervös, tänkte shit vad har jag gett mig in i? Men dom var riktigt trevliga och fick ett riktigt bra bemötande. Sedan åkte jag till Idun runt 12, det var det tack för mig! Ha nej men det var Idun några timmar sedan hem till mamma för att äta middag.

Jag har dippat väldigt mycket idag… vet inte varför heller. Vännerna trodde jag var sjuk eller var deprimerad, ljög och sa att jag var trött. Jag dippade också igår.. är något jag inte känner till som kommer hända? Men jag känner att jag är stabilare på Idun än om jag skulle vara hemma. Vem vet hur illa det kunde bli.

Italian Trulli
Men efter några timmar så gick det tillbaks till ”Normal” mående. Efter jag var hos mor så bestämde jag mig för att ta en ”kort” promenad… det slutade på 1 timme och 8 minuter med 5,9 km. Whoopsie! Nynäshamn runt? Jo jo men visst.

Nej nu måste jag nog avsluta! Måste duscha och lägga mig i tid, rykten går att jag skall till Rusta med bilen imorgon.
Då måste man vara pigg, om man nu skall ligga 110 km/h på motorvägen 😉

onemoretime

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *