Psykisk Ohälsa, vardagligt

Heldag i Haninge

Det där med sovmorgon är underbar sak, inte sant?

När klockan slog 11:30 så var det dags att kliva upp och förbereda mig för att åka med grannarna och mor till Handen. Jävlar vad trafik det var där idag… bilar överallt på motorvägen. Men det gick som sagt bra att ta sig dit.
Vi började med att åka till Länna för att besöka Media Markt, City Gross, Rusta och såklart min favorit butik Lager 157.

Jag har ju tidigare i bloggen nämnt att jag gått ner en hel del. Så nu kan jag shoppa L & M storlekar vilket är dom storlekarna som brukar finnas inne, XL och uppåt är svårare att hitta tyvärr. Så det blev ett par byxor, en tröja och en varmare tröja. Utöver det så köpte jag bara Bulldog Original Face Wash (VEGANSKT & INTE PRÖVAT PÅ DJUR 💯!) & Pepsi smaksättning till sodastreamen. Hittade även en kopp som förklarar mitt liv just nu!

Sen vart det Vegabaren såklart! Är man i Haninge så skall man nästan dit! Överlag så har dagen varit bra, lite lång för min del. Jag är gammal numera ;), Orkar inte så mycket som jag gjorde förr tyvärr.

Jo just ja! Jag ska till WeMind Psyk Nynäshamn på måndag. Jag måste ta upp ang min psykiska ohälsa, då jag dippar allt mer ofta nu. Jag känner mig mer arg, grinig och ledsen och jag vet inte varför direkt. Jag har grejer som påverkar men inte som sätter helhetsbild. Ytterst konstigt. Kanske medicinen börjar vänja sig med kroppen och jag har blivit ANTIDEPPresistens eller något sånt 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *