vardagligt

Ett nej är ett nej! Punkt

idag var jag ute på min promenad som faktiskt varade i 1 timme och 17 min & 6,3 kilometer. *Stolt*
Så gick jag i alla fall förbi Nynäshamn Centrum och där stod det en person med en väst där det stod ”Röda Korset” på. Jag som gick med hög musik och ville hålla takten blev såklart stoppad, personen i fråga berättade att Röda korset ville hjälpa andra nu när vintern kommer och så, vilket är bra. Men sen började personen att säga något i stil med ”Ah men du kan skriva på denna månadsdonation m autogiro blankett, dom finns bara hos mig och inte på nätet.” Jag sa att jag får avstå och då suckar personen djupt och försöker fråga mig saker för att få mig att ändra mig. Jag sa åter igen nej och bara gick.

Hur svårt ska det egentligen vara!? Visst jag förstår att Röda korset har ett syfte med kampanjen men återigen nej. Plus är råpank ändå 😂
Ett nej är ett nej! ALLTID

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *