Föreningsliv, vardagligt

Jag vann över försäkringskassan + föreningsuppdrag!

Jag vann! Jag vann! Så jävla grymt!

Dagen jag aldrig trodde skulle komma och beslutet som jag inte förväntade mig. Ibland gäller det att vara arg när man skriver överklagan, skämt åsido. Men denna gången skrev jag mer eller mindre att jag bedömer att försäkringskassan inte har läst läkarutlåtande som styrker att min arbetsförmåga är nedsatt. Detta är nog den gladaste moment just nu!

Utöver vinsten idag så ska jag snart åka upp till Handen för att vara med på Attention Haninge- Tyresö styrelsemöte. Jag åker som representant för styrelsen från Attention Nynäshamn . Det ska bli jätteroligt, det som ska diskuteras är hur vi kan samarbeta mer mellan dom två föreningarna. Sen ska det bli kul att höra hur dom arbetar kring styrelsearbete, vi kanske får tips hur vi kan förbättra våran styrelse eller vise-verse. Ska åka om ca 39 minuter, tänkte åka innan rustningstrafiken börjar och sen tänkte jag äta något i Haninge.

Nej dags att fixa till sig, vi får höras vid <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *