Vardagen + Orbitkey

Igår var en hektisk dag… dagen började bra och slutade i stress & frustration pga av en händelse som jag inte kan berätta.Så fortfarande psykisk trött. Jag vet inte hur jag mår för tillfället, vilket suger!

”Jag gjorde allt rätt, ändå så känns det som universum straffar mig!, känns så jävla orättvist.”

Men nog om deppiga saker. Idag ska jag ut och äta med en kamrat. Vi ska käka taco buffé på Restaurang Jalapeno här i Nynäshamn. Det ska nog bli kul. Fick min nya nyckelhållare från Orbitkey idag, så jävla snygg! Lägger en bild nedan!

Min kompis som ska med mig ut och äta ska evt hem till mig och se något på Netflix. Det lutar nog mot Maz Jabroni’s standupshow Immigrant, vilket är otroligt rolig att se.

Jag kanske skriver ett inlägg ikväll om jag kommer på något mer. 🙂
 

One comment on “Vardagen + Orbitkey”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *