Psykisk Ohälsa, vardagligt

Ett deppande äventyr!

Idag ska jag till WeMind, det ska bli otroligt skönt att få prata ut! Den här veckan har vart kaotisk och jag känner mig vilse.

Men samtidigt så känner man sig ensam i denna veckas kaos, den enda som egentligen kan få veta vad som har hänt är dom med tystnadsplikt som t.ex. personal på WeMind. Det är ingen större problem med mig sådär, utan mer vilse i mitt tankesätt!

Det är rätt roligt hur man kan gå från den gladaste en vecka och den andra veckan är man så deprimerad att man knappt vill kliva upp ur sängen.

Brukar förklara måenden med gif:s och Lilo och stitch gör det jobbet ganska bra
Brukar förklara mående med GIF:s och Lilo och stitch gör det jobbet ganska bra

Just nu är det planering av Iduns lilla nobelmiddag, jag är med på planeringen men sitter och bloggar och ger min input vid behov. 😅 Har lite svårt att koncentrera mig plus jag vet vad mina uppgifter är så har ganska stenkoll på det ändå!

Jag undrar vad dagen bjuder på annars? Jag vet att jag har läkartid imorgon också på WeMind. Måste diskutera ang antidepressiva, känner som sagt ingen effekt av mina nuvarande.
Här har ni min kalender för veckorna innan jul. Vad har ni för planer för julen? Svensk traditionellt julbord med familj & vänner? Kalle anka?

 

Nej nu ska jag försöka koncentrera mig i del av planeringen! Allting gott. <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *