Dagen har vart bra men smĂ€rtsam! đŸ€•

Hejsan!

Dagen har vart bra men svÄr och smÀrtsam. LÄt mig förklara!

Jag startade med att gÄ ner till Idun men pÄ vÀgen ner sÄ ramlade jag och fick skrapsÄr plus att mina byxor sprack vid knÀskÄlen, happ tÀnkte jag och reste mig och gick vidare utan att tÀnka mer pÄ det. VÀl pÄ Idun kom min bÀsta vÀn och vÀrlden sken (bokstavligt talat), min bÀsta vÀn Àr en stor del till att jag stannar kvar.

Sen skulle jag skjutsa min kompis, ja ja tĂ€nkte jag… tjohej du eftersom jag har droppfot sĂ„ var det svĂ„rt att gasa och bromsa. Det blev antagligen en hĂ„rd inbromsning eller för mycket gas eftersom foten lutar nerĂ„t. Men det gick bra! Men kommer inte köra bil igen förrĂ€n foten Ă€r tillbaka igen.

Sen gick jag ner till mammas jobb och vi bestĂ€mde oss för att ta en pizza pĂ„ en lokal pub hĂ€r i kommunen. Jag tog kebabpizza, en klassiker. Sen smuttade vi hem till mamma för att fixa bilder till ett usb-minne som sen ska bli en kalender, nĂ„vĂ€l det tog nĂ„gra timmar men var mysigt att kolla igenom minnen. Sen sĂ„ Ă€r jag pĂ„ vĂ€g hem och ramlar i en nerförsbacke, rakt ner pĂ„ marken med ryggen först och det gjorde ont men landade sĂ€kert och alla kroppsdelar Ă€r kvar. 😂

Kanske dags att hitta fram vinterskor..

Utöver det sÄ började jag pÄ min 48 timmars fasta. Ska bli en utmaning men det Àr mitt val, och hoppas ni respekterar det.

Jo just det var och hĂ€mtade nya tillĂ€ggs antidepressiva och eftersom jag har ganska bra med högkostnadsskyddet sĂ„ betalade jag bara 6:- kr. Sparar pengar! Ingen lyxfĂ€llan hĂ€r inte 😉

Nej nu börjar klockan mycket, börjar bli trött sÄ sÀtter nog punkt för idag. Ny dag imorgon inte sant?
Vad har ni för planer imorgon?

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *