vardagligt

Dagen har vart bra men smärtsam! 🤕

Hejsan!

Dagen har vart bra men svår och smärtsam. Låt mig förklara!

Jag startade med att gå ner till Idun men på vägen ner så ramlade jag och fick skrapsår plus att mina byxor sprack vid knäskålen, happ tänkte jag och reste mig och gick vidare utan att tänka mer på det. Väl på Idun kom min bästa vän och världen sken (bokstavligt talat), min bästa vän är en stor del till att jag stannar kvar.

Sen skulle jag skjutsa min kompis, ja ja tänkte jag… tjohej du eftersom jag har droppfot så var det svårt att gasa och bromsa. Det blev antagligen en hård inbromsning eller för mycket gas eftersom foten lutar neråt. Men det gick bra! Men kommer inte köra bil igen förrän foten är tillbaka igen.

Sen gick jag ner till mammas jobb och vi bestämde oss för att ta en pizza på en lokal pub här i kommunen. Jag tog kebabpizza, en klassiker. Sen smuttade vi hem till mamma för att fixa bilder till ett usb-minne som sen ska bli en kalender, nåväl det tog några timmar men var mysigt att kolla igenom minnen. Sen så är jag på väg hem och ramlar i en nerförsbacke, rakt ner på marken med ryggen först och det gjorde ont men landade säkert och alla kroppsdelar är kvar. 😂

Kanske dags att hitta fram vinterskor..

Utöver det så började jag på min 48 timmars fasta. Ska bli en utmaning men det är mitt val, och hoppas ni respekterar det.

Jo just det var och hämtade nya tilläggs antidepressiva och eftersom jag har ganska bra med högkostnadsskyddet så betalade jag bara 6:- kr. Sparar pengar! Ingen lyxfällan här inte 😉

Nej nu börjar klockan mycket, börjar bli trött så sätter nog punkt för idag. Ny dag imorgon inte sant?
Vad har ni för planer imorgon?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *