Reklam för min Facebook sida! #sellout

God morgon! Hoppas ni får en fantastisk lördag. ☀️

Jag har skaffat en Facebook sida för att avlasta mina personliga Facebook konto! Jag kommer säkerligen lägga upp viktiga inlägg på min privata konto men mer eller mindre ta bort länkar som handlar om vardagen.
Själva grundtanken är att Facebook sidan ska fungera som en community. Där jag publicerar nya inlägg och där jag kan ställa frågor för kommande inlägg.
Facebook sidan

Kommer även så småningom sätta ikoner på sidan av bloggen, det är på min todo-list! Tack vare er så har statistiken ökat drastiskt från några år tillbaks.Vi är uppe i 1,434 visningar, helt otroligt! Tack för att ni är så grymt coola <3 Jag har också uppdaterat ”om mig sidan” med info om mig, eller historien bakom mig.

Om mig

Så man kanske en dag blir #Profil 🤣

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *