Söndags julbord!

Hejsan vänner.

Jag har inte skrivit här på ett tag… några dagar. Men igår så hade våran förening Attention Nynäshamn sitt årliga julbord, det var mycket att göra men hela gänget lyckades och det var trevlig stämning och god mat.

Nu har jag bara Iduns nobelmiddag innan jag kan ta verklig julledighet. Jag var uppe med katten idag och ringde NynäsRehab för en tid med sjukgymnast, tror han hette Lasse! 🤔 Det blir dock den 18/12 så drygt en vecka.

Jag har fått någon märklig ego fetisch för min mössa. Jag tycks likna en hamnarbetare med den mössan på, diggar det totalt! Är det bara jag som är knäpp? Någon där ute måste ju ha samma problematik som jag 😂

Nej nu är det dags att förbereda sig med pant flaskor & sedan iväg med Team Idun för inhandla till nobelmiddagen.
Truda lut! Hej då med andra ord. 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *