-7

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jag är nyklippt och sugen på kaffe! Låt oss börja där.

Dagen har vart bra (ish). Dagen bjöd på Idun, fick där lätta mitt hjärta lite grann vilket var en magisk *Pooof* stund. Tänker inte gå offentligt med vad som sas under mötet men fick höra ”Du är för hård mot dig själv”.

Att jag är hård mot mig själv beror på många olika saker, men en av dom viktigaste är gör man fel så ska man inte belönas utan man ska straffas/kritisera sig själv.

”Gör man fel så ska man inte belönas utan man ska straffas/kritisera sig själv.”

Jag gör oftast fel istället för rätt och sitter jag och belönar mig för det skapar det en ego komplex, vilket inte är meningen! Vet jag att jag gjort fel som igår med Jasmine och Emelie, så måste jag inse att fel är fel och jag ska självfallet be om ursäkt för mina handlingar, då dom inte var ok.

Bara för att jag mår dåligt så får jag INTE rikta min negativitet mot mina andra.

”Bara för att jag mår dåligt så får jag INTE rikta min negativitet mot mina andra.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”350″ img_size=”large” alignment=”center” title=”Idag”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”343″ img_size=”large” alignment=”center” title=”Igår”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]En sak som stör mig rejält är folk inte är ärliga mot mig!

Det kan vara små saker som t.ex. att personer tycker att jag pratar för mycket. Sen går det runt till alla förutom mig.

Hur ska jag ha en chans att bättra på mig om det inte kommer till mig direkt?

Skulle du inte gilla något som jag gör, säg det istället! Jag blir inte arg utan det är ett problem som människor lägger märke till och som jag inte märker. Det är då mitt ansvar att göra en bedömning om det måste ändras eller inte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Just ja jag är -7 i sexighetsskalan…. sug på den du Bert Karlsson 🤣

Just ja, koka kaffe var det! Måste gå, på återseende <3 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *