One more thing…

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Igår kom min nya telefon iPhone 11 pro max. Jag har sparat ett bra tag nu! Jag går ifrån en iPhone x till en iPhone 11 pro max.
Större display, bättre batteri kapacitet och bättre kamera.

Detta är ingen billig historia så den skall skyddas till max… screen protector och skal är ett måste! Som tur är kan man bara ta med telefonen ner till Elgiganten och få skydd för skärmen och baksidan för 499:- och då ingår installationen för skärmskyddet. Tycker det är rimligt pris.

Jag valde iPhone 11 pro max (Rymdgrå) 64 GB. Jag behöver inte så mycket utrymme då jag laddar upp bilder till molnet. Musik & video streamar jag. 64 gb är sådär lagomt. 😚[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”456″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tyvärr har jag inte hunnit testat kameran fullt ut… men natt läget har verkligen förbättrats.

Bilden under togs där det var svag gatubelysning och det var relativt mörkt utöver granen. Men kameran lyckades verkligen fånga det mesta. Jag är imponerad Apple![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”457″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” title=”Night mode”][/vc_column][/vc_row]