Say hello to my little friend


Det är som Scarface säger ”say hello to my little friend” *skott ljud*!
Idag var jag med Tina & co till Haninge centrum för att shoppa nu i mellandagsrean. Jag lyckades inte köpa mycket i ”rea” priserna förutom på Dressmann där jag fyndade bra. Jag köpte kläder som sagt och en Tile Pro så jag inte tappar bort mina nycklar igen…

Tile PRO

Just ja köpte en ny hårddisk också. Utöver det så har mitt mående vart oerhört bra, vilket är oerhört skönt för en omväxling. 😌

Det ända som är lite sådär mäh är att jag känner mig rätt ensam. Alltså jag har mina vänner och det är jag glad över… men jag saknar trygghet & närhet. Sen jag och mitt ex gjorde slut så har världen känts grå och trist och man har dippat mer än vanligt. Jag saknar henne ibland. Men jag tycker det är alldeles för tidigt att ge sig ut på marknaden. Världen känns stor och komplicerad!

Jag tror verkligen inte på universumet.. men om det nu finns ett universum så säger jag ”Do your best”.

Alternativet är att bli en sån där ”Katt-gubbe” som har 15 katter i en etta. Usch nej glöm vad jag sa… det räckte med katt-tanten i Nacka. 😅

Nu ska jag snart börja gå ut och gå mer. Jag har slappat alldeles för mycket nu under jul. Vill man vara snygg så får man kämpa dag in dag ut. Just ja min fot börjar reparera sig nu.. kan röra högra foten lite mer uppåt nu. Framsteg!

Nej nu ska jag gå och steka några ägg! Bye så länge~

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *