All Night Long

richie

God morgon till er alla… jag har legat bakfull halva dagen och vaknade runt 16:00. Så ha överseende för det.

Alltså shit gårdagen bjöd på otroligt mycket. Allt började med att jag gick ner till min lokala krog för att snacka skit med kompisar och ta en pilsner. Jag satt i någon timme och gick sedan hem, sen skriver en kompis som också var på krogen att dom skulle dra på efterfest hos en polare och frågade om jag ville med.  Efter lite om och men så gick jag till slut med på det! Gick hemifrån runt 02:00.
Gick mestadels dit för att träffa Elin (Som förövrigt är otroligt grym på karaoke & otroligt snäll) men också dom gamla vännerna.

Jag blev lite irriterad på människor då dom frågade om och om hur mår du? Jag sa att det var ok, för det var ok. Men sen kommer frågan upp ”men på riktigt?”. Men det gick över rätt snabbt, jag blir oftast bara irriterad och inget mer än det. Finns ingen anledning att brusa upp.

Nåväl jag drack lite för mycket och det märkte jag inte förrän jag behövde resa på mig.🤪

Jag & Elin eller vise versa Huawei P20 Pro... Enligt min kompis så är det viktigt att komma ihåg.

Jag började som sagt festen från två på natten ish och gick hem på fyllan runt elva tiden på dagen. Jag hade i alla fall jättetrevligt.Tack ni som var där! Nu tar vi det lite lugnt med alkoholen i några dagar.

Tror jag börjar förstå Lionel Richie låt all night long! 🤪

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *