1/1-2020

Hej på er! Gott nytt år.

Nu har vi välkomnat det nya året med nära och kära. 2020 har bjudit på en del bra saker bara från igår till idag. Jag har hittat en underbar person (Förtydligande: alltså jag har hittat en person jag gillar) och jag fick chansen att vara med henne på nyårsnatten. Vilket var fett otroligt. 🥰 Om du läser detta så, to hell with it. Jag är stolt och glad, det kan ni inte ta ifrån mig! Förlåt att jag inte höll tiden. 😏


Sen har jag börjat promenera igen. Jag startade med en långsträcka på 8,1 kilometer på 1 tim / 35 min. Känns skönt att komma ut och bli av med all öl man halsade näst intill i lördags och igår. Detta år kommer bli lite farligt evt.. då jag kommer pusha mig själv över 100% spärren, jag ska t.ex. utöka fastan till dagar istället för timmar, dra ner på måltider storlek och utöka promenaderna till två timmar dagligen. Jag börjar känna mig äcklad av min kropp igen och det är för att jag vart lat och ofokuserad.

Men det är ett projekt en vecka ifrån så..

Men imorgon blir det en sväng till Idun för att komma ut ifrån denna lägenhet ett tag. Min nya plånbok kommer förmodligen imorgon… mycket glad pojke. Plånboken är ifrån en tillverkare som heter Bellroy som har RFID skydd i sig vilket gör det behändigt. Så slipper jag köpa ett anti skimming kort.

Nu måste jag duscha… jag luktar parfym och alkohol inte så där värst trevligt. Men gott nytt år och hoppas 2020 bjuder på skratt och glädje.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *