Kaffe och en cigarett!

Dagen har vart lugn. Va hos läkaren klockan 9 ( Hjälp😱)och pratade om depression och färdtjänst. Ganska hyfsade samtalsämnen, om du frågar mig. 😏

Har också haft äran att umgås med bästa Emelie. Det gör jag näst in till varje dag dock. Att man inte ledsnar! 😂

Hade en del samtal att ringa idag så dagen räckte inte till allt jag skulle velat. Sådana dagar är farligt psykisk, allt bara sker på en och samma gång. Fuck!

Nej nu ska jag äta lite middag för att sedan början 48 timmars fastan. Har ätit helt fel idag, så det har vart en sån där ”fuck” moment för mig. Jag vet att jag inte ska äta go saker men vad ska man göra om man blir bjuden? Man kan inte bli serverad för att sedan säga nej tack, det är lite ruff. Jaja det är en ny dag imorgon. 😌hej då ~

3/7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *