GĂ„ tills du inte orkar mer! đŸ’Ș + Stenkastning mot buss i NynĂ€shamn

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hejsan 👋

Nu Àr jag tillbaka frÄn min 11 km promenad, vilket jag gör varje dag nÀst intill.
77 km pĂ„ en vecka 😉 Mitt mĂ„ende har pendlat en hel del idag. Runt 11 dippade jag ganska rejĂ€lt och drog mig undan (Var pĂ„ Idun) och satte mig i musikrummet som var ledigt.
Jag kan inte sĂ€tta fingret pĂ„ vad som triggade igĂ„ng dippen… nĂ„got var det i alla fall.

Jag kĂ€nner mig lite sorgsen över Jakob och Rasmus bortgĂ„ng. Men det har gĂ„tt sĂ„ lĂ€nge sĂ„ det borde inte vara det som dippar sĂ„ mycket, och varför nu i sĂ„ fall? đŸ€”

Idag gick min 48 timmars fasta över och det betyder att pÄ en vecka fastar jag sammanlagt 96 timmar pÄ en vecka och det kÀnns bra! Periodisk fasta Àr fantastiskt för mig!, det Àr en utmaning för kroppen minst sagt.

NynÀsgÄrd

Stenkastning mot buss i NynÀshamn!

Bilden Àr frÄn en passagerare ombord bussen som blev attackerad med sten


LÀste pÄ en grupp pÄ Facebook för oss boende i NynÀshamn att en buss blivit attackerad med stenar. Man blir otroligt arg nÀr man lÀser om det! TyvÀrr har oroligheter ökat i kommunen den senaste mÄnaderna med bilar som fÄr sina fönster krossade och sjukhuset vandaliseras. Vad hÄller ungdomarna pÄ med? Jag chansar pÄ att det Àr ungdomar.

Polisen mÄste öka sin synlighet Àven hÀr nere pÄ kvÀllarna eller evt kamera övervakning.
NynÀshamn skall vara tryggt! Det Àr vad jag och sÀkerligen mÄnga andra vill.

Jag tycker detta Àr sÄ sjukt som det bara kan bli.. inser man inte att man sÀtter andra mÀnniskor liv pÄ spel? Jag blir arg för att man gör inte sÄnt. Man blir ledsen ocksÄ dÄ man tÀnker pÄ busschauffören & passagerarna sÀkerhet. Jag tÀnker inte vara lÄngvarig i detta. Men detta Àr absolut inte ok! Skamligt av dessa mÀnniskor. usch.


Med det sÀtter jag punkt för idag, ha en trevlig kvÀll[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]


LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *