Dolittle (2020) + måendet

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=zjm6rDgKNMY” align=”center”][vc_column_text]Den 29:e ska jag med mamma för att se Dolittle på bio. Jag är lagomt pepp då Robert Downey, Jr. spelar Dolittle och han känns liksom rätt för rollen.
Nu när jag inte har SSU att oroa mig för så har jag all tid i världen.

Det känns lite konstigt att inte arbeta med SSU numera. Man går ofta hemma och tänker ”vad ska jag hitta på idag?
Men men det är väl en grej som man får träna in helt enkelt.

Min fasta håller igång och nu är vi inne på 28 timmar och 91 timmar kvar. Jag kan klara det här 👏
Podcasten hålls igång med mycket skrivande… känner mig som en sån där stor författare, minus fame och rikedomar då.

Måendet för mig har pendlat en hel del under januari, men känner mig något stabilare idag vilket är otroligt skönt. Dom dagarna är så få om man säger som sådan.

Mina röster och hallucinationer är inte under kontroll tyvärr. Men till skillnad från många som lever med hallucinationer så är mina ganska milda, det är inga farliga monster eller så. Men när jag mår som allra sämst förvärras dom och gör det näst intill omöjligt att sova eller leva normalt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jag måste nog fortsätta med mitt manus för podden innan deadlinen. Så vi får höras vid! <3  Hej då.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *