Mardrömmen som inte var läskig.

God morgon ~ idag är det tisdag och betyder en träff med dietisten.

Jag brukar sällan drömma drömmar när jag sover men i natt så var det min första dröm på väldigt länge.

Jag drömde att jag träffade min mormor. Det var ett mörkt rum och det enda som lyste upp rummet var en lägereld där mormor satt på en bänk. Mörkret var det obehagligaste då jag först inte såg mormor utan jag såg enbart en skugga.

När mormor 🇩🇰 var på besök i Sverige 🇸🇪

Hon sa inget utan hennes tystnad var kommunikationen. Jag har känt mig vilse ett längre tag och hennes tystnad gav mig ro och en klar bild över min situation. Det var inte en farlig känsla utan mer en still ro känsla.

Sen efter en stund log mormor mot mig och det var där jag vaknade upp, kallsvettig.

Drömmar kan vara mäktiga och ibland overkliga. Men drömmen var rätt mysig även fast den var läskig i början. Jag saknar mormor rejält, men det var roligt att träffa henne igen. 😊

Mormor Birgit kunde få vilken jobbig situation lugn. Hennes leende kunde få den mest deprimerade personen att le. Hon hade en aura som alltid spred glädje.

Hon var för övrigt väldigt förtjust i Fanta. Det var hennes go to dricka på restauranger och till middagen.

Nej idag måste jag jobba vidare med alla projekt jag har igång för tillfället. Så med det så tackar jag för mig. Ha det bra ~ 👋

Har ni någon som ni saknar extra mycket?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *