Dolittle

Hejsan igår var jag med mamma för att se Dolittle. Den var rolig och söt, en riktig feel good film. Skulle jag ge den ett betyg från ett till tio så skulle den nog få 8/10.

Robert Downey, Jr. Var perfekt som Dolittle. Han var så go och rar mot djuren. Papegojan Polly hade en riktigt stor roll i Dolittles äventyr för att hitta det magiska trädet som skall rädda den engelska drottningen. Hon är sjuk och det enda som kan rädda henne är en magisk frukt som växer på en ö som inte finns på kartan. Lite mystisk film men helt klart värd att se. 🎥

För övrigt så är Robert också min favorit Sherlock Holmes! Visst gör Benedict Cumberbatch en bra sherlock men den är svår att jämföra med Robert Downey Jr version.

Jag ska försöka spela in podcasten idag. Jag läste riktigt tråkig händelse igår och det har inte riktigt smält in för mig.

Men som sagt ska göra mitt yttersta för att få det klart ✅

Med det så sätter jag stopp och återgår till mitt vardagliga dag.

Puss och kram 🥰


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *