Ny design

Hejsan alla glada 👋

Som vissa av er har mÀrkt sÄ har jag ett nytt tema. Jag kÀnde att jag vill pröva nÄgot annat.

Finns sjÀlvfallet mycket jobb att göra

Fick dock till det med loggan đŸ„°đŸ„°

Jag Ă€r jĂ€ttetrött idag. Har vart i samtal och mejlat en hel dag. Jag har roligt nog en begrĂ€nsningar pĂ„ min telefon som gör att jag inte kan kolla nĂ„gra sociala medier mellan 9:30 till 13:30. Jag vill spendera tid med Emelie till typ 💯 % pĂ„ Idun.

Men det Àr rÀtt skönt ocksÄ att inte konstant vara uppkopplad till internet. Jag kan ju fortfarande ringa och sms:a och svara pÄ mejl. Annars stoppas arbetet och jag fÄr mer och mer pÄ bordet senare. Det vill jag ikke.

Nej nu ska jag gĂ„ och svara pĂ„ mejl och sĂ„nt innan dagen Ă€r över. 😌💕

Fridens lilje 🕊


LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *