Första alla hjärtans dag som singel på 10 år!

Nu på fredag är det alla hjärtans dag. Detta är min första alla hjärtans dag som singel på 10 år…. alltså 10 år! Shit! Kanske behöver bjuda in någon singel som känner för att äta glass i mängder, gråta och se Bridget Jones dagbok. 😂

En av mina favorit citat är följande:

Love is dead, I’m dying alone!

Jag tycker för övrigt att alla hjärtans dag är ett trams koncept. Du älskar inte någon mer bara för att butikerna skyltar upp med rosor och gulliga kramdjur där det står ”I love you”. Du älskar fortfarande din partner lika mycket som du gjorde från dag ett, eller? Varför ska man belysa dessa högtider?

Jag vill helt ärligt att denna vecka vore slut så vi kan återgå till normala veckor. Det är rätt jobbigt för mig med det här med alla hjärtans dag.

Det får bli jätte kort inlägg idag. Känner inte riktigt för att fylla på med mer text.

Bye ~

One comment on “Första alla hjärtans dag som singel på 10 år!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *