Dagen var inte så hemsk ändå

Dagen var inte så dåligt som jag förväntade mig. Jag började med att kolla telefonen och fick ett meddelande från Bästisen och frågade om vi skulle fika nere i Nynäshamn. Jag tvekade inte en sekund och tackade ja.

Bästa vännen någonsin. Livet hade vart tråkigt utan dig. Du har ett värde som är obeskrivlig

Efter fikat så gick jag och kollade synen och visst hade den försämrats och jag köpte ett par enkelslipade och solglasögon. Jag är nöjd och priset blev bara 2 195:-! RIP min plånbok. 😨 blir en hel månad med snabbnudlar om inte annat. Hah.

Ikväll så blir det nog en film, med en god whisky. Något oromantisk, kanske Pokémon eller Jojo Rabbit, någotsånär oromantiskt.

Detta är mot all förmodan mig ikväll 😂

Ska för övrigt hem till mor för räkmacka och minister korv. 😋 🇩🇰🇩🇰

Tror jag nöjer mig här. Ska gosa lite med Nuttis innan jag går till mamma 🥰 ha det så bra och glad alla hjärtans dag ~

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *