Ett nytt kapitel

Ja du… då var vi här igen. Jag går nu in i kapitel fyra eller fem, har tappat räkningen. Vad ska man göra framöver.? Programmera? Politik?

Vad det än blir så blir det säkerligen bra. Jag har inga moment som kräver all min tid längre utan jag kan satsa allt eller inget. Jag vet att föreningslivet är roligt och jag tänker fortsätta driva Attention Nynäshamn framåt.

Kommer även stanna kvar i Socialdemokraterna Nynäshamn. Driva vidare på ungdomsfrågorna, dom där knepiga frågorna för dom ”vuxna” politikerna. 😅

Som jag nämnde i bloggen igår så sa jag

Jag har en relation som är på väg mot sitt slut och jag har spanat på massvis med idéer för att rädda det jag förstörde från början. Men det finns ingen lösning hur man än vrider på det. Tyvärr. Det gör ont, men leker man i elden så får man tåla om man blir bränd.

Jag träffade personen idag och det var lite stelt och så. Men vi pratade lite så.. mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Så dagen var lugn, men jag hade tagit 4 – 5 lergigan, kan vart det som gjorde dagen så ”lugn”.

Nu har Idun stängt p.g.a. coronaviruset på obestämd tid, vilket är tråkigt men vi i kommunen har riktlinjer att följa. Men något säger mig att det inte handlar om några få dagar utan mer 30 dagar.

Så jag har fritid minst sagt. En välförtjänt semester.

Nej nu ska jag kila. ≈

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *