KarantĂ€n dag đŸ˜·

Garden state <3

Hmm.. dÄ Àr man hemma i en sÄn dÀr karantÀns dag. Jag mÄr bra har bara lite ont i halsen, men sÀkerhet först. Men min mamma var sÄ snÀll och handla lite gott i gott gott, nÀr man ÀndÄ sitter i karantÀn.

Det Ă€nda som hĂ€nder med mig nĂ€r jag blir sjuk Ă€r att jag blir just ”sjuk” och blir vĂ€ldigt kĂ€nslosam. MĂ„ste vara nĂ„got fel i min programmering, tur att jag har öppet köp pĂ„ 30 dagar. *Insert laughing here* höhö.

Sen Ă€r det svĂ„rt att fĂ„ dagarna att gĂ„ ocksĂ„… Idun Ă€r stĂ€ngd och föreningslivet ligger lite pĂ„ is nu nĂ€r corona utbrottet slĂ„r hĂ„rt i Sverige. Jag Ă€r sjĂ€lvfallet orolig över utbrottet och sĂ„ men det som oroar mig mest Ă€r vilka effekter som kommer hĂ€nda för smĂ„ företagarna i kommunen nĂ€r detta viruset Ă€r under kontroll.

Men regeringen ska ha stor applĂ„d. Jag tycker dom skött sig bra och det Ă€r efter allt en svĂ„r situation. Man kan se hur folk skyller pĂ„ statsministern för att dom anser att han inte skött sig i hanteringen av utbrottet. Vilket Ă€r trĂ„kigt, men nĂ€r man drabbas av panik eller oro sĂ„ Ă€r det lĂ€ttare att skylla pĂ„ nĂ„gon annan. Men nĂ€r det kommer till en kris med ett virus med sĂ„n spridning sĂ„ mĂ„ste man lĂ€gga undan dom flesta politiska Ă€renden och fokusera pĂ„ mĂ€nniskorna och hur man ska strypa smittan. Det krĂ€vs snabba och bra beslut. SĂ„ kudos till regeringen 👏

jag nöjer mig dÀr.. ska gÄ vidare och vara i karantÀn. hah

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *