Allt handlar ju om corona!

Veckorna har gått och svenskarna har ryckat på axlarna och börjat röra sig på stan igen. Vilket man kan se som negativt eller negativt.

Hela denna pandemin sabbar det för bloggare! Då vi inte kan skriva så mycket eftersom vi antagligen jobbar eller sitter i karantän.

Men jag tänker göra ett försök! Igår så köpte jag en app som heter Affinity Photo och det är ett bildredigerings program som tex Photoshop. Dom gör samma sak, näst in till. Betalade 299:- för Affinity medans Adobe Photoshop har prenumeration.

Jag kan fortfarande göra det enkla som lägga till bilder, text och jobba med logotyper. Jag är en simpel man.

Sen så har jag lovat mig själv att börja med en ”minimal” livstil. Jag börjar dock väldigt långsamt och tar en sak i taget. Jag börjar med kläderna då jag vill pröva projekt 333 vilket innebär 33 plagg (inklusive accessoarer, smycken, ytterkläder och skor) och enbart använda dessa under tre månader. Det finns undantag och det är underkläder, träningskläder och accessoarer som till exempel en vigselring.

Ska bli roligt, jag kommer blogga om min resa under projekt 333. Hoppas ni vill följa med.


2 comments on “Allt handlar ju om corona!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *