En insändare och en soffa.

Good morning!

Igår fick jag äntligen min begagnade soffa hemlevererad och den är super skönt att ligga i. På lördag får jag besök av bästa Freja. 👏 Vi ska laga mat och se en bra film eller något, tror vi bestämde oss för en vegansk pasta carbonara.

Jag är allätare och tycker det ska bli spännande med en pasta carbonara som är vegansk.

Lite ringelrossig men hey den har två uppgifter sitta och sova.

Igår så märkte jag att en av mina insändare har kommit in i NynäshamnPosten, otroligt roligt! Jag har nu lagt ut fyra insändare totallt.

Börjar få hum om detta numera och kanske en dag att jag blir #profil. Gäller att hålla sina drömmar högt. Jag lägger en bild nedan så ni kan läsa om ni vill.

HUNKEN

Att stanna hemma är ett billigt pris för att rädda liv, inte sant?

Nicklas Östling

Jag fortsätter fastan och ligger nu mellan 65 – 66 kg. Vilket gör mig väldigt lycklig. Jag är en helt ny Nicklas, kan man gott säga.

Idag tror jag dagen bjuder på sol! Kanske ska ta en promenad ner till hamnen och ta en kopp kaffe. Bara sitta där nere på kajen och dricka en kopp kaffe och kolla på båtarna.

Snart kommer min bästa vän hem igen från hens semester. Jag är så himla pepp, saknat hen enormt! Jag vill att torsdagen ska komma då jag ska tatuera mig, en tatuering från Äventyrsdags.

JAG VILL HA TORSDAG NU!! GAWH!
Nej måste gå och lugna mig haha, ha det så bra länge.~
Knus kram og kys


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *