Haninge! Där smittan inte verkar finnas.

Jag var igår i Handen för att en kompis skulle ha hjälp att skaffa ID-kort hos polisen. Innan det så bestämde vi oss för att äta på Taco Bar och dom hade verkligen tagit covid-19 på allvar och stängt ner bord, mycket bra 👏

Men så satt man och åt och såg riktigt människor som gick runt som att covid-19 inte ens var där. Många äldre var ute och shoppade, vilket fick mig att hoppa ur stolen. Inget skydd nånstans, gick och pratade med vänner som om denna pandemi var ett skämt.

Viktigt att skydda våra äldre i denna kris!

Jag gick så långt ifrån människor som möjligt för att minska risken för krock med folk. Men jag gick in och köpte handsprit för säkerheten & jobbet.

Viktigt att skydda våra äldre i denna kris!

Men här i Nynäshamn kan vi läsa om att våra coronasmittade är friska och borta från intensivavdelningen på Rosengården. Vilket är jätte roligt.
Bra Nynäshamn.

Med det så sätter jag punkt. Var rädda om er så hörs vi i nästa inlägg!

Hur var din midsommar?

View Results

Loading ... Loading ...

2 comments on “Haninge! Där smittan inte verkar finnas.”

  1. Jag bor i sundbyberg och här verkar folk helt skita i att vi har en pandemi, de sitter tätt på uteserveringarna, grannarna tar hem vänner och skrattar och skrålar.
    En annan åka bara mellan hemmet och jobbet, Var in på Willys här i sundbyberg och ….. nä corona vad är det? Det har ju skrivits massor att vi här i sundbyberg skiter i coronan. Och det verkar stämma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *