Ensamvarg

Jag upplever mig själv som en ensamvarg. Visst har jag fåtal vänner som jag umgås med på veckobasis. Men känner ändå när jag kommer hem att nu vill jag vara ensam.

Jag tänker betydlig lättare när jag är ensam det gör att jag kan koppla av på ett helt annat sätt. Samtidigt i min mening så blir för många vänner ett problem i slutändan. Bättre att hålla sig till 1 – 5 personer som man litar på och som man har roligt med när man hänger. Desto mindre grupp desto mindre drama och som ett plus ett mer stillsamt liv, skulle jag påpeka.

Vad tycker ni? fungerar ni bäst med människor runt om er eller är ensam?
Ska bli kul att höra vad ni tycker. 🙂

Tills nästa gång ~

Vad kör ni?

View Results

Loading ... Loading ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *