Åk till handens närakut! Nej kan inte.

Ringde läkare idag och jag förklarade att jag har ett Tryck i bröstet.

— Du bör åka till Handen närakut

— Jag har buss och tåg fobi och har ingen möjlighet att ta mig dit. Jag har bil men vill inte köra när jag har ett tryck i mot bröstet.

— Låter inte bra men jag kan inte göra något, men jag kan inte ta emot dig på mottagningen

Vet ni vad? Då stannar jag hemma och karantäner mig och hoppas på det bästa! Jag förstår att dom kan ha mycket folk.. och förstår deras oro. Men samtidigt så bör Handen ha samma inställning. Jag ska försöka boka en tid på en av våra privata sjuk akuten, se om jag kan få en tid där.
Jag har smittar inte!.

Annars kommer jag stanna hemma ett längre tid tills jag fixat någon som vill kolla på det närmare Nynäshamn. Jag kan inte som alla andra bara sätta mig på en buss eller tåg och bara åka, det funkar inte för mig. Jag får panik och klarar inte att sitta på tåget i längre sträckor.

Ibland hoppas man att min sjukdom som man har är dödligt! Förlåt låter hemskt men detta är fasiken inte roligt!

Som tur är har man Petter släppt en ny skiva Varholmsgatan som håller mig lugn i denna konstiga period. Fantastisk skiva speciellt låten Vart dagen än tar oss (fest. Alex Shield)

Nåväl ska ringa runt lite nu, vi får höras vid ~

Puss och kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *