Dagen so far!

Dagen har vart väldigt bra faktiskt. Först på morgonen var det Idun och sen efter det blev det fika med en vän på Espresso House. Jag och min kompis valde en Lemon Nice som är fruktansvärd god. Faktiskt min favorit av allt som finns på Espresso House, tyvärr är det bara en sommar dryck.

Bestämde mig för att jag skulle ha en sommar jacka, så jag gick till dressmann och hittade en super snygg för 799:- kr så det var ett lagomt pris.

Jackans storlek är (small) vilket är helt otroligt. Jag har ju gått ner en del i vikt och det känns jättebra, så här ser det ut idag.

I T-Shirt så har jag idag medium, jackor small och i byxor har jag 32/30

Efter jobbet ska jag bege mig till ICA för att köpa lite mat till hemmet. Lite grönsaker och kyckling står på inköpslistan. 😋 Inte för jag har någon aning om vad jag ska äta ikväll, får bli något som man kan tillaga i ugnen.

Jag är väldigt lat! Men det får man vara ibland. Men nä nu ska jag trilla vidare ~ tjingeling.


3 comments on “Dagen so far!”

  1. Det var en nice jacka , köper sällan kläder fån Dressman. Men ibland har jag hittst något där, gillar annars märke som jack and jones och metal mulisha. Dock kostar de här kläderna bra mycket mer pengar, vilket är synd då jag ej har råd till sllat jag vill ha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *