Min Midsommar!

Min midsommar har vart perfekt! Mat och trevligt sällskap, vad mer kan man önska sig? Jag åt som jag nämnde tidigare i bloggen att jag skulle äta middag med mamma. Det var jätte trevligt och vi åt Entrecôte med potatis-sallad och Texas coleslaw. Vilken hit!

Vi drack till och med en god dansk jul öl som heter Royal xMas som är en ljus öl, men smakar väl rikt.

Senare under dagen kommer ett inlägg som handlar om ”5 tips för nya bloggare” som jag jobbat hårt med och hoppas att någon av tipsen kommer vara en hitt för nya bloggare därute. Att skriva blogg handlar inte om att tjäna stora summor pengar utan skriva för man tycker det är roligt.

Det är ingen fest om alkoholen är slut

Nicklas Östling

Har ni haft en bra midsommar? 

Polls

Hur var din midsommar?

View Results

Loading ... Loading ...

2 comments on “Min Midsommar!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *