Bloggare jag följer – Juni edition

Nu har jag börjat följa en del nya bloggare och tänkte därför göra en juni version av bloggare jag följer!

man
Bilden är från Robin’s blogg!

Robin89

Först på tur är min blogg kollega Robin som driver sin blogg https://robin89.blogbiz.se/ som handlar om allt ifrån vardagslivet till filmer som man kan glo på!

Rekommenderar starkt att följa Robin på hans blogg.

Bild av: Johnny Gustavsson

Albin Adell Sjöberg

Nästa på tur är min andra blogg kollega Albin Adell Sjöberg som bloggar om företagande, veganska maträtter och lite vardagligt. Jag har lärt mig mycket om Albin och hoppas innerligt på en bra relation mellan partnerna 

Christer Holm

Christer är en blogg om allt möjligt ifrån ” hur man tjänar pengar på sin blog, el, linux distros, hunden Frank och egenföretagare. Mycket blandade ämnen vilket gör det roligt när ett nytt inlägg kommer upp på hens blogg.

Teknifik

Teknifik är ett paradis för information kring driva eget och teknik! Det är en fantastisk blogg om företagande, seo sökoptimering och ja teknik. 

 

Gillar du teknik så rekommenderar jag teknifik.

Yolanda

Yolanda skriver mycket om vardagslivet och om psykisk ohälsa. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *