Nynäshamn

Har dina planer rökt om att åka utomlands i år pga Covid-19? Men du vill ändå resa nånstans? Varför inte ta med barnen till Nynäshamn? Som ligger söder om Stockholm ca 45 min med bil.

Nynäshamn är en fantastisk stad, speciellt på sommaren. Vi har allt som dom flesta stora städerna har! Vi har natur, hamn och mjukglass. Skulle Nynäshamn mot all förmodan trötta ut dig så går Gotlandsfärjan härifrån också! Roligt va?

Men tänkte ge er lite tips om restauranger och caféer här i Nynäshamn som jag tycker man bör besöka.

Caféer:

Café Chokladhuset

Du har vart ute och gått i timmar och känner att det är dags att ta en fika, vart går du? Till ChokladHuset såklart. Här finns allt ifrån choklad, glass och kaffe. Chokladen här är lite populär då det är den som serverades på nobelfesten. Ett måste för choklad älskaren.

Här kan ni läsa mer om ChokladHuset.

 

Espresso House

Espresso House som ligger mitt i centrala Nynäshamn erbjuder en rad olika drycker och mackor m.m. Själv är jag mer för ChokladHuset då man kan köpa glass och dricka en god choklad dryck. 

Restauranger:

Hamnen

I Nynäshamn hamn så finns det ton av olika alternativ. Är du sugen på tapas så finns det en resturang som heter flamenco tapas. Är du mer sugen på fiskrätter så finns det en resturang som heter Kroken. Här får man kolla sig runt och se vad man gillar.

Svandammens pizzeria

Ibland vill man bara ha något snabbt och där rekommenderar jag Svandammens Pizzeria. Svandammens blev utsedd till nionde bästa pizzerian i Sverige. Trevlig personal och grymma pizzor.

Här kan ni se svandammens utbud 

Det finns så mycket jag kunde skriva om Nynäshamn som vår fina natur tex. Men skulle jag skriva ett helt inlägg om Nynäshamn så skulle folk lessna på min inlägg rätt snabbt. Hoppas nån av er kommer besöka våran vackra hamnstad i sommar. 

Ni får ha en riktigt bra sommar om inte annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *