8 047:- & Anders Tegnell

Idag var bilen på Mekonomen och det hade blivit en miss så det ända som jag fick gjort på bilen var byta till sommardäck. Sen kom dom om in och meddelade att service lampan lyste och jag fick prisförslag på att byta spegel och allt för släcka lampan plus annat skulle kosta nånstans mellan åtta tusen kronor. Ibland undrar jag varför jag ens har bil? Peppar peppar på att försäkringen kan täcka det mesta.

Annars så har jag lyssnat på dagens sommarpratare Anders Tegnell. Gud vilken rolig människa. Speciellt när det kom till tatueringar på honom, då var han lite förbannad! 😂

Mannen är charmig med en sommarkrans på huvudet.

Men han beklagade ändå att man kanske inte gjort tillräckligt för att skydda dom äldre och att det gnager honom. Nu väntar jag på mamma och vi skall tillaga någon form av mänsklig maträtt. Ni vet standard living! 😉

Nej nu ska jag trilla vidare i surfa webben och göra absolut nada. Allting gott~

One comment on “8 047:- & Anders Tegnell”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *