Bilen har fått coronaviruset! Nej men den skall opereras.

God morgon världen! Klockan är strax över 8 och jag har lämnat in bilen på Mekonomen för reparation. Nu sitter jag jag och hoppas att den kommer bli klar innan 10 snålet då jag börjar jobba! Annars får jag bara jobba senare idag! Goding against the clock!

Men nu har dom kört in bilen vilket är tur det.

En grej som jag inte förstår är ungdomar som har brusreducerande eller nej hörlurar i öronen samtidigt som dom kör bil! Alltså what? Sen ska dom ligga tät intill. Jag säger inte att alla ungdomar gör detta utan att det är en trend bland ungdomar. Nu har jag fått ut mig bitterheten för idag.


2 comments on “Bilen har fått coronaviruset! Nej men den skall opereras.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *