Idag är det fredag

God morgon kamrater idag är det fredag! Idag blir det firande då min mor går på semester. Min mamma är fasiken en av dom starkaste människan jag vet. Hon jobbar mellan 10- 11 timmar och kommer hem och lagar mat åt mig, alltså vilken kämpe hon är! Jag kan laga mat själv men jag har vissa dagar där mamma och jag äter tillsammans.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska slå 12:30 innan jag får gå hem och vila en timmes tid. Jag har blivit så gammal att jag måste vila minst en timme – två om jag ska klara hela dagen.

Igår när jag var på väg hem från mamma fick jag en fantastisk bra selfie bild på mig själv. Jag är stört nöjd.

Solljuset blev ju höjdpunkten

Ska trilla vidare! Vad ska ni göra idag förresten?

2 comments on “Idag är det fredag”

  1. Ska nu göra något gott till kvällen. Det får nog bli något med kött. Det är ju fredagkväll! Det där motljuset var faktiskt lyckat. Men minen var väl inte Hollywood direkt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *