Tisdag betyder tillbaka på jobbet efter ledighet.

Idag är det tisdag och tisdag betyder tillbaka på jobbet. Ska bli oerhört skönt att komma tillbaka till jobbet efter tre dagars ledighet. Blir egentligen detsamma som vanligt att kolla mejl och svara i telefon. Dagen lär bjuda på fönstershopping. Ska även besöka min vän idag och dricka kaffe.

Att jobba politiskt är otroligt roligt, det roligaste med uppdraget är att träffa alla människor. Man blir så glad när man möter människor som vill prata politik oavsett partiställning. Vi brukade ha frukostklubben innan Covid-19 pandemin där vi samlades på fredag morgon och åt frukost och diskuterade kommunpolitik. Jag saknar det verkligen, det var roligt att få i sig något och prata morgon politik.

Plus att man var tvungen att ställa klockan på 07:00 varje fredag men helt klart värt det. Igår vad jag mot min förmodan sugen på att se film och valde en film som hette ”Klaus” vilket var en otroligt fin julfilm.

Klaus och Night before christmas är nu mina två nya julfilmer. Jag ser alltid Night befors christmas på julafton för att den är så himla mysig att se. Men nu har jag lagt till Klaus på den listan också. Alla bör se Klaus om ni inte redan gjort det.

Så tisdag betyder tillbaka till jobbet efter ledigheten.


2 comments on “Tisdag betyder tillbaka på jobbet efter ledighet.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *