Allmänna tankar och fobier mot buss och tåg

Idag har jag satt rubriken allmänna tankar och fobier mot buss och tåg för det är det vi skall prata om idag. Vi börjar med det allmänna, det roligaste först.

Idag är det söndag och det betyder att fastan börjar efter kvällsmaten. Men innan det så skall jag äta köttbullar med curry, mums! Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Haft lite ångest men den släppte ganska snabbt, vilket är skönt.

På fredag är det dags att komma tillbaka till WeMind för att prata känslor. Ska bli så himla skönt att få prata ut om alla problem som ställer till det i vardagen. Har spelat en hel del Animal Crossing new horizons vilket är som en billig terapi form, lugnt spel vilket alltid är mysigt.

Island
Min ö som heter Nynäshamn

Så Animal Crossing har vart en stor räddning i måendet. Det har hänt saker i mitt liv som gjort att varje dag har vart en blääh hav och man inte orkat kliva upp på morgonen. Jag önskar jag kunde berätta för er vad det handlar om men det blir mycket svårt och komplicerat. Men får hjälp på WeMind så jag överlever.

Allmänna tankar och fobier mot buss och tåg

En grej som jag kan prata om som gjort mitt liv lite bläh är att min tåg och buss fobi har blivit värre och känner att livet är fucking värdelöst för att jag inte kan ta mig nånstans.

Jag kan inte starta ett nytt förhållande när jag inte kan åka nånstans. Ibland vill jag bara knarka ner mig själv och hoppas på det bästa. Min morfar bor i Danmark och börjar bli gammal så man vill gärna ner och träffa dom men paniken går igång när jag tänker på att åka ner.

Om gud skapade oss så skapade han mig fel! Jag vill också ge mig ut i världen och upptäcka saker.. jag vill träffa min morfar innan han somnar in. Världen är fucking orättvis. Ibland önskar jag att jag vore död det är ingen lögn. Psykisk Ohälsa suger!

Om gud skapade oss så skapade han mig fel!

Jag får spana på idéer för att ta mig till Danmark! Medicinerna är inte starka nog för att skydda mig till Danmark. Fuck.

Nej jag stannar nog där. Kommer bara bli mer deprimerad om jag skriver om detta.

One comment on “Allmänna tankar och fobier mot buss och tåg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *