Vardagligt + tankar kring vänner.

Vardagligt + tankar kring vänner.

Vardagligt måndag och idag så är det styrelsemöte för oss sossar i Nynäshamn på Zoom. Men innan dess så skall jag förbi apoteket för att köpa sömn medicin.

Dagen startade med att jag vaknade runt nio. Jag bestämde mig för att jag ville besöka aktivitetshuset Idun. Sedan efter Idun gick jag och hälsade på min bästa kompis, snabb visit men alltid lika trevligt.

Men jag funderar på att göra en ”bloggare jag följer inlägg” igen.
Vad tycker ni?

coffé
Min morgonkaffe… ish

Tankar kring vänner.

Jag har börjat märka att jag måste ta lite avstånd från mina vänner i perioder. Alltså inte för att dom är jobbiga eller så utan mer att jag känner mig slut i kroppen. Jag har Snapchat installerad på mobilen och den stressar mig mer än den underhåller mig. Känns som man måste svara så fort någon skriver något. Alltså så skall det inte vara!

På helgerna finner jag snapchat roligt men inte vardagligt

Så ofta låter jag bli att svara därför att jag inte orkar vara social och vara den glada Nicklas som dom flesta känner igen. Min psykolog har vart på semester och börjar märka att måendet har gått ner ganska mycket sen hon gick på semester. Men nu på fredag är hon tillbaka och jag kan äntligen få komma dit och prata och gråta ut. Att hon är tillbaka är som julafton för mig.

Med det så sätter jag punkt för idag! 🙂 Ha det bra 👋

4 comments on “Vardagligt + tankar kring vänner.”

  1. För mig var snapchat en app som bara tog plats på mobilen, använde den knappt. Facebook appen har jag tagit bort och går bara in ett par gånger per dag via webbläsaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *