Årsmöte med socialdemokraterna Nynäshamn

Så idag hade vi årsmöte med socialdemokraterna Nynäshamn. Jag själv blev invald som suppleant i arbetarkommuns -styrelse vilket är otroligt kul men lärorik. Vi tackade också av två sossar som kliver ner från politiken i kommunen.

En av dom som lämnade var våran expeditions ansvarig Steppen som jobbat på expeditionen ett bra tag nu. Nu har hon bestämt sig för att göra annat och det kan jag förstå, man vill inte sitta i ett fack för länge. Steppen lärde mig en hel del om hur politiken fungerar i kommunen och jag är för evigt tacksam för det. En riktig kämpe sosse!

Glada sossar
Steppen fick en Opera biljett.

Årsmöte med socialdemokraterna Nynäshamn var lärorik och roligt fast jag blev vald till rösträknare och fick typ mini panik då det var första gången för mig. Jag frågade min sosse kollega hur jag skulle göra om votering begärdes.

Förlåt för min dumma dumma fråga. Men samtidigt så är det viktigt att fråga när man inte vet, man lär sig av sina misstag. Nu är jag hemma och dricker ett glass vitt medans jag skriver detta inlägg. Jag själv tycker det är ett bra avslut på kvällen.

Jag ser fram emot att arbeta med mina nya sosse kollegor.
Tillsammans skapar vi våra framtid här i Nynäshamn.

Ni får ha det så bra 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *