Framtidsplaner! Hur ser mina planer ut för framtiden?

qoute

Framtidsplaner? Hur ser mina planer ut för framtiden? Ja du den frågan har gnagit mig i några veckor nu. Alltså framtiden är läskig att tänka på, jag är rädd för framtiden och vad den nu innebär. Men hur ser mina planer ut för framtiden?, egentligen?

Jag måste dock växa upp först innan jag kan ge mig på dessa tankar. Jag känner att jag inte riktigt är där än!

Men jag har drömmar och jag tänker ta dom i två rubriker, en efter en.

Framtidsplaner angående jobb

Jag vill såklart ut och jobba, helst som politisk vaktmästare även fast det är en långsökt dröm. Men skulle också kunna tänka mig jobba i klädbutik igen och sälja kläder eller bara butik.

Hade jag inte haft fobi för att åka tåg och buss så skulle min stora dröm vara att jobba på Dressmann igen. Det var det roligaste jobbet jag någonsin haft, kunder, kassan och allt det som hörde till saknar man rejält.

Förhållanden och barn

Förhållanden och barn är något jag gärna ser mig själv ha. Drömmen om ett svenssonliv är en ganska bra summering av hur jag vill ha det. Nu ska det gå ett tag till innan jag skaffar barn 😅

Men jag vet att detta kan bli ett problem när jag inte kan åka nånstans för att träffa människor. Denna fobi är guds sätt att straffa mig.

Men jag hoppas jag kan få hjälp mot denna hemska jävla fobi som spökar. Så jag också kan få ro och hitta någon och evt starta familj med.

Jag har små drömmar men stora planer. Det var typ det lilla jag ville få sagt med blogginlägget och det är här jag sätter punkt. Tack för idag <3


2 comments on “Framtidsplaner! Hur ser mina planer ut för framtiden?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *