Socialdemokraterna och Attention uppstart


Jag har sedan i måndags jobbat måndag till fredag för Socialdemokraterna i Nynäshamn. Det känns jättebra men såklart lite seg omvändning när man brukar vara ledig en dag i veckan. Men det är en bra omväxling och hoppas inom kort få svar ang jobba där med lön från dom & arbetsförmedlingen. Inga stora förväntningar dock. Socialdemokraterna eller annat jobb är en fråga för framtiden.

I andra nyheter! Den 13:e september så drar Attention Nynäshamn igång igen och det är såklart jätteroligt. Som ordförande har jag suttit och kommit på en covid-19 strategi för att minska smittspridning. Nu brukar vi inte vara så många på Attention söndagsträffar, vi kanske är max 2-5.

bord med godsaker
Fika bordet fullt med godsaker!

Så här ser det inte ut varje gång utan nån gång ibland så har vi extra fint och dukar upp med godsaker. Nu i Corona tider är detta inte ett alternativ tyvärr. Att bedriva en förening under covid-19 pandemin har vart svårt, då mycket lagts på is pga av olika restriktioner och rädsla för att bli smittad av viruset.

Jag själv är inte rädd för viruset men jag ska inte säga något då jag inte är i riskzonen eller har dåligt immunförsvar. Jag kan inte ens tänka mig hur tufft det måste vara för dom som är i riskzonen och inte kan delta på aktiviteter eller gå ut på stan.

Man får egentligen bara beklaga.. världen är på väg åt fel håll känns det som. Nej nu ska jag gå och fixa lite här hemma innan det blir kvällsmat hos mamma. Ha det bra ❤️

2 Comments Socialdemokraterna och Attention uppstart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *